Cirkev adventistov siedmeho dňa Liptovský Hrádok

Stretnutie s kórejskými misionármi

15.07.2023

Srdečne vás pozývame na stretnutie s kórejskými misionármi Myung Ju Lee a jeho manželkou. Títo misionári pôsobia v Pakistane a chcú sa s nami podeliť o svoje skúsenosti a pravdivé príbehy zo života v tejto oblasti. Stretnutie bude obohatené o ich bohaté skúsenosti a poznatky z krás tejto služby v Pakistane.

Budeme mať možnosť diskutovať o rôznych témach, ktoré sa týkajú ich misie a bude tiež priestor na verejné otázky, kde sa budete môcť pýtať a dozvedieť sa viac o ich práci a výzvach, s ktorými sa dennodenne stretávajú. Počas celého stretnutia bude rozprávanie sprevádzať brat Kack Jong Lee so svojou hrou na harmonike, čo pridá príjemnú atmosféru a vytvorí priestor na reflexiu a vnímanie. Toto stretnutie s misionármi je príležitosťou na obohatenie pre každého návštevníka. Získate jedinečný pohľad na život v Pakistane a budete mať možnosť lepšie pochopiť ich misiu a poslanie. Preklad bude zabezpečený br. MUDR. Moskalom, ktorý takisto pôsobí ako lekár - stomatológ a misionár už 25rokov v krajinách Bangladéš, Pakistan, India.

Tešíme sa na vás na tomto úžasnom stretnutí, kde sa môžeme spolu inšpirovať a zdieľať poznatky s misionármi Myung Ju Lee a jeho manželkou.

Vidíme sa spolu v Modlitebni CASD Liptovský Hrádok, Hurbanova 221/10 v Liptovskom Hrádku dňa 17.7. o 18h, Všetci ste srdečne vítaní!