Cirkev adventistov siedmeho dňa Liptovský Hrádok

Navštívili sme sestry a bratov v Gerlachove

22.04.2024

Nadchnutí a plní očakávaní sa 39 členov zboru Liptovský Hrádok vydalo v sobotu 6.4. 2024 na spoločnú bohoslužbu do Gerlachova, kde ich srdečne privítal miestny zbor CASD. Táto návšteva bola ako osviežujúci dážď po obdobiach sucha, pretože sa po viacerých rokoch spojených s globálnou krízou COVID-19 konečne mohli opätovne stretnúť tvárou v tvár.

Vzácne spojenie členov hrádockého zboru s miestnymi veriacimi v Gerlachove prinieslo do ich stretnutia osobitú energiu a zvláštne pocity radosti a vďačnosti. Tento bratsko-sesterský zborový zážitok bol pre nich duchovnou posilou a obnovením ich vzájomných väzieb.

Naplnení Duchom, stretli sa pri bohoslužbe, ktorá bola zasvätená vo vďačnosti za túto nádhernú príležitosť opäť sa vidieť a môcť sa objať. Vznešené slová z Božieho slova od kazateľa Antona Durana ešte viac priblížili ich spoločenstvo a posilnili ich vieru.

Okrem duchovnej posilňujúcej služby si členovia zboru užili aj príjemný čas spojený s prechádzkou do blízkeho okolia a chvíle strávené rozhovormi pri vynikajúcom jedle, ktoré pripravili šikovné ruky našich sestier z Gerlachova.

Obrázky plné úsmevov a radosti svedčia o tom, že návšteva v Gerlachove vo všetkých zanechala nezmazateľné dojmy a priniesla do ich sŕdc teplo vzájomnej spolupatričnosti a priateľstva.

S veľkým očakávaním sa teraz tešíme na nasledujúce stretnutie, ktoré sa bude konať v našom zbore v Liptovskom Hrádku, o čom vás budeme určite opäť informovať.