Cirkev adventistov siedmeho dňa Liptovský Hrádok

Pohľad späť za rodinnou víkendovkou

22.08.2024

Počas prvého júlového víkendu sme prežili spoločne nezabudnuteľné chvíle na rodinnej víkendovke v areáli pod Barancom, kde sa stretla početná skupina bratov a sestier zo zborov Liptovský Hrádok, Dolný Kubín spolu s priateľmi. Atmosféra bola plná radosti, vzájomného povzbudenia a duchovného naplnenia. 

Program víkendovky bol bohatý a rozmanitý. Začali sme spoločným piatkovým AGAPE, kde sme sa nielen dobre najedli, ale aj vytvorili silnejšie putá. Nasledovali duchovné zamyslenia a prednášky na tému "Kto som a akú mám hodnotu?", ktoré nás priviedli k hlbšiemu premýšľaniu o našej identite a mieste vo svete.

Sobota bola naplnená rôznymi aktivitami, od ranných zamyslení, cez úvahu brata Marföldiho, až po večerný program, kde sme si užili hudbu, diskusie a pre mládež bola pripravená už skoro nočná bojovka. Nedeľa sa niesla v znamení duchovného programu, ktorý pre nás pripravili dospelí aj deti a v závere sme si pochutnali na guláši, po ktorom sme spoločne zakončili tento požehnaný víkend.

Ďakujem Ti, Bože, za tvoju lásku, vďaka Ti za pomocnú ruku, ktorú ku nám neustále vystieraš, vďaka Ti za to, že nás miluješ napriek našej úbohosti a nevďačnosti, vďaka Ti za lásku, ktorou nás obklopuješ i vtedy, keď my Ťa prestávame milovať. Ďakujem Ti za všetky dary a dobrodenia, najmä za tvojho Syna Ježiša Krista, ktorý sa pre nás stal človekom, aby nám otvoril nebo a prinavrátil nám Tvoje stratené priateľstvo. Ďakujem Ti za večný život, ktorý si do nás vložil. Vďaka ti, Bože, za všetky dary, za lásku, radosť, slnko, úsmev, hudbu a za všetko to krásne na svete, čo si pre nás stvoril.