Cirkev adventistov siedmeho dňa Liptovský Hrádok

Aktuality

Ten ktorý prichádza

Zdroj: http://www.tenkteryprichazi.cz/
Kniha jedinečným způsobem představuje život a dílo osobnosti, která zásadně ovlivnila historii lidstva – Ježíše z Nazareta. Jeho život má dodnes vliv na naše myšlení, filozofii, historii, kulturu, hudbu i další oblasti umění, ale především na naši morálku a etické postoje. Jeho učení vycházející ze starožidovských spisů se stalo základem právních systémů a ovlivnilo i hospodářský rozvoj všech zemí, do kterých křesťanství proniklo. I přes nesporný historický dopad Ježíšova vystoupení zůstává jeho postava zahalena nejedním tajemstvím. Je spojena s těmi nejhlubšími touhami a očekáváním. Nikdo neměl tolik následovníků, ale také tolik pronásledovatelů. I když téměř každý z nás o Ježíši něco slyšel, máme jen málokdy možnost dostat se k tak uceleným informacím, které tato kniha nabízí.

Slovenská verzia online: youtube

Konferencia ASI

Každoročná unijná konferencia ASI sa uskutoční počas posledného augustového víkendu 2020, všetky potrebné aktualizované informácie nájdete na tomto odkaze:

https://www.casd.sk/nase-poslanie-unijna-konferencia-asi-2020/

 

Pomoc Libanonu, Bejrút

Určite vám neunikla katastrofa, ktorá tento týždeň zasiahla hlavné mesto Libanonu, Bejrút. Výbuch zasiahol aj kanceláriu ADRY a našu modlitebňu v meste. ADRA Slovensko pri tejto príležitosti vyhlásila verejnú zbierku, informácie nájdete na tomto odkaze:
https://www.casd.sk/adra-slovensko-vyhlasuje-verejnu-zbierku-na-pomoc-libanonu/

Slávnosť večere pánovej

Milá sestra a brat v duchovnej rodine, pozývam ťa na najbližšiu sobotu 20.6. k sláveniu pamiatky obete Pána Ježiša v symboloch Večere Pánovej. Som rád, že po karanténe sa budeme môcť už aj takto duchovne obohatiť vo viere.

Teším sa na stretnutie a Božie vedenie.

Jozef Plachý

Kalendár

Odkazy

Kontakt

Adresa:
Hurbanova 221/10
033 01 Liptovský Hrádok
Zobraziť na mape

Miestny kazateľ:
Anton Duran

Vedúci zboru:
Marek Greš
0908 22 33 44