Cirkev adventistov siedmeho dňa Liptovský Hrádok

Aktuality

Spoločné bohoslužby

Milé sestry a bratia,

              nastal čas obnoviť naše spoločenstvo aj pri spoločných sobotných bohoslužbách. Opatrenia vlády to umožňujú, aj keď ešte zostali niektoré obmedzenia. Všetko potrebné sme pripravili a pozývam vás teda na spoločnú sobotnú bohoslužbu 13.júna, kedy začneme všetci spolu o 9:00 hod. a začneme sobotnou školou, ktorá bude do 10:30 hod. a od 11:00 bude kázanie. Teda vrátime sa k bežnému spôsobu našej spoločnej sobotnej bohoslužby.  Samozrejme si nezabudnite vziať aj rúško, či šatku.

Prosím vás však, aby ste sa stále správali zodpovedne a pokiaľ ste boli v kontakte s niekým zo zahraničia – najmä z krajín, ktoré nie sú bezpečné, alebo máte vyššiu telesnú teplotu a iné príznaky ochorenia Covid-19, tak na spoločnú bohoslužbu nechoďte, aby ste neohrozili ostaných, najmä starších. Nechajte si domácu karanténu, alebo sa doliečte ako treba. Ďakujem vám za pochopenie.

Teším sa na stretnutie s vami a prajem vám vnímanie Božieho vedenia.

Jozef Plachý

Program na 3. štvrťrok

V sekcii "Program" môžete nájsť aktualizovaný program na 3. štvrťrok 2020.

YFJ Bohoslužba online

Už túto sobotu 16.mája 2020 sa stretneme k spoločnej oslave Pána Ježiša Krista v modlitebni v Liptovskom Hrádku.

Milé sestry a bratia,

opäť sa ozývam pred sobotou, aby ste mali všetky informácie, ktoré môžete eventuálne posunúť aj členom vašich zborov a skupín. Tentokrát ich je naozaj veľa. Z celého srdca vám ďakujem za skvelú spoluprácu!

Kalendár

Odkazy

Kontakt

Adresa:
Hurbanova 221/10
033 01 Liptovský Hrádok
Zobraziť na mape

Miestny kazateľ:
Anton Duran

Vedúci zboru:
Marek Greš
0908 22 33 44
 

Pobožnosť:
 9:00 Štúdium Božieho slova
11:00 Kázanie