Cirkev adventistov siedmeho dňa Liptovský Hrádok

Aktuality

Online modlitebné skupinky

Milé sestry, bratia a priatelia, čakáme na uvoľnenie niektorých karanténnych opatrení, aby sme opäť mohli začať sláviť spoločné sobotné bohoslužby a stretávať sa v modlitebných skupinách. Dovtedy sa bude stretávať cez internet a noví záujemci môžu požiadať o pripojenie cez e-mail jplachy(zavináč)casd.sk

Prajeme vám Boží pokoj, múdrosť a trpezlivosť.

 

Milé sestry a bratia,

od tejto soboty 19.decembra 2020, kvôli nariadeniu Úrady verejného zdravotníctva v Lipt. Mikuláši budú pobožnosti v Lipt. Hrádku Zrušené. Vo Vyhláške na str. 133 je písmeno d), ktoré hovorí o max. jednej osobe na 15m2. To pre nás znamená, že spoločné bohoslužby nebudeme mávať do odvolania.

Prajeme vám Boží pokoj a nasledovanie Jeho vedenia aj v novom roku 2021. 

 

Pamiatka večere pánovej (Zrušená)

Milé sestry a bratia zo zboru Liptovský Hrádok,

na zborovom výbore sme dohodli, že túto sobotu NEBUDEME konať pamiatku Večere Pánovej z dôvodu vysokého výskytu koronavírusu v našom okrese a veľmi neradi by sme boli miestom nákazy. Preto pamiatku VP prekladáme na január, kedy predpokladáme zlepšenie situácie buď po lockdowne, alebo po testovaniach.

              Ale aj tak pozývam každého z vás na túto sobotu 12.decembra, kedy začneme kázaním Božieho slova o 9:00 hod. a potom bude druhá časť sobotnej školy, tento krát zatiaľ spoločne v jednej triede. Kto nebude chcieť zostať na sobotnej škole z hygienicko – epidemiologických dôvodov, tak spokojne môže odísť domov. Budeme sa snažiť zabezpečiť aj štúdium úlohy sobotnej školy cez Skype od 11:30 hod.

S prianím Božieho pokoja, dôvery a lásky Jozef Plachý 

Obnovené stretávanie

Milé sestry, bratia a priatelia.

  Od Decembra otvorime brany nasej modlitebne ku spoločnému stretávaniu. Stále je potrebné dodržiavať hygienické opatrenia ako rúško, 2 metrový odstup a dezinfekcia rúk. Zároveň Vás chceme poprosiť aby ste sa vyhli podávaniu rúk v budove modlitebne.

  Od stredy 2.12.2020  sa možete zapojiť do modlitebnej skupinky ktoré budú prebiehať pravideľne každú stredu o 18:00

 

  POZOR ZMENA

Od Soboty 5.12.2020 o 9:00 začneme naše spoločne stravania Kázaním z Božieho slova, skúsenosťami a spoločnými modlitbami.

Sobotná škola bude prebiehať doma cez internet od 11:00.

 

  Prosíme každého, aby sa zúčastnil spoločných bohoslužieb len ak je zdraví a nemá žiadne príznaky choroby a neohrozoval tak zdravotný stav seba či ostatných účastníkov pobožnosti.

Milé sestry, bratia a priatelia.

    Vzhľadom na aktuálnu zhoršujúcu sa situáciu ohľadom Covid 19 a vs súvislosti aj s rozhodnutím Krízového štábu SR sme nútený uzavrieť dvere našej modlitebne až do odvolania. Nadalej však máte možnosť sledovať živé vysielanie prípadne si vypočuť kázania v sekcii "Kázne"

Kalendár

Odkazy

Kontakt

Adresa:
Hurbanova 221/10
033 01 Liptovský Hrádok
Zobraziť na mape

Miestny kazateľ:
Anton Duran

Vedúci zboru:
Marek Greš
0908 22 33 44
 

Pobožnosť:
 9:00 Štúdium Božieho slova
11:00 Kázanie